Проблемні питання відповідальності виконавчого органу акціонерного товариства у внутрішніх корпоративних правовідносинах - Гришина, І. І.; Hryshyna, I. I. (Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 259-263, 2012)
Досліджено проблемні питання відповідальності виконавчого органу акціонерного товариства як учасника внутрішніх корпоративних правовідносин, що грунтуються на визначеннях розумності та добросовісності при виконанні ними своїх обов'язків.

Problem questions of the responsibility of the executive board of joint-stock company as a member of internal corporative legal relationships which are based on the concepts of rationality and integrity at execution of their duties are researched.

Исследованы проблемные вопросы ответственности исполнительного органа акционерного общества как участника внутренних корпоративных правоотношений, основанных на определениях разумности и добросовестности при исполнении ими своих обязанностей.
Problem questions of responsibility of executive body of joint-stock company in the internal corporate legal relationships
Проблемные вопросы ответственности исполнительного органа акционерного общества во внутренних корпоративных правоотношениях
Keywords: акціонерне товариство; joint stock company; акционерное общество; виконавчий орган; executive authority; исполнительный орган; відповідальність; responsibility; ответственность; внутрішні корпоративні правовідносини; internal corporate legal relations; внутреннее корпоративное правоотношение