Виклики сучасної трансформаційної модернізаціїї - Могільова, С. В.; Mogileva, S. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1821-902X (Бочаровські читання : тези доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю підгот. психологів у Харків. нац. ун-ті внутр. справ (м. Харків, 13 квіт. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 204-208, 2018)
Розглянуті види соціальних змін, визначений стан сучасного українського соціуму, відповідно цього зазначені головні виклики, з якими може зіткнутися людина.

The types of social changes are considered, the state of modern Ukrainian society is determined, and, accordingly, the fundamental challenges that a person can face are indicated.

Рассмотрены виды социальных изменений, определено состояние современного украинского социума и соответственно обозначены фундаментальные вызовы, с которыми может столкнуться человек.
Могільова, С. В. Виклики сучасної трансформаційної модернізаціїї / Світлана Валентинівна Могільова // Бочаровські читання : тези доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю підгот. психологів у Харків. нац. ун-ті внутр. справ (м. Харків, 13 квіт. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 204-208.
Keywords: Філософія. Логіка. Philosophy. Logic. Философия. Логика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціальні зміни; социальные изменения; модернізація; трансформація; ідентичність; соціальні виклики; социальные перемены; модернизация; трансформация; идентичность; social change; modernization; transformation; identity