Специфіка використання сил і засобів ОВС при запезпеченні громадського порядку і громадської безпеки за особливих умов - Панова, О. О.; Panova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3533-5076 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2014. – № 29, ч. 2, т. 2. – С. 75-78, 2014)
У статті здійснено аналіз наукових праць та нормативно-правових актів щодо специфіки використання сил та засобів ОВС при забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки за особливих умов. Звернено увагу на особливу роль патрульно-постової служби міліції при несенні служби з охорони громадського порядку і громадської безпеки. Визначено комплексний підхід для використання сил та засобів ОВС при забезпеченні громадської безпеки та громадського порядку.

In the article analysis of scientifc labours is carried out and normatively legal acts in relation to specifc of use of forces and facilities of organs of internal affairs at providing of public peace and public safety at special terms. More attention on special role of patrol police at execution of service from public law and public safety enforcement. Certainly complex approach for using of forces and facilities of organs of internal affairs for providing of public safety and public peace.

В статье осуществлен анализ научных трудов и нормативно-правових актов относительно специфики использования сил и средств ОВД при обеспечении общественного порядка и общественной безопасности при особых условиях. Обращено внимание на особенную роль патрульной полиции при несении службы по охране общественного порядка и общественной безопасности. Определен комплексной подход использования сил и средств ОВД при обеспечении общественной безопасности и общественного порядка.
Specific use capabilities police in ensuring public order and public safety under special condition
Панова, О. О. Специфіка використання сил і засобів ОВС при запезпеченні громадського порядку і громадської безпеки за особливих умов / О. О. Панова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право. – 2014. – № 29, ч. 2, т. 2. – С. 75-78
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; безпека; громадська безпека; громадський порядок; особливі умови; safety; public safety; public peace; special terms; безопасность; общественная безопасность; общественный порядок; public order; особенные условия; патрульна поліція; патрульная полиция; police