Соціальні відхилення у студентської молоді та їх профілактика - Тюріна, В. О.; Tyurina, V. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2308-1977; Данченко, І. О.; Danchenko, I. O. (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 204-207, 2019)
Визначено поняття «соціальне відхилення», «соціально-профілактична робота», «психолого-педагогічна профілактика». Розглянуто профілактику девіантної поведінки у студентської молоді.

The concept of "social deviation", "social and preventive work", "psychological and pedagogical prevention" is defined. The prevention of deviant behavior among student youth is considered.

Определены понятия "социальное отклонение", "социально-профилактическая работа", "психолого-педагогическая профилактика". Рассмотрена профилактика девиантного поведения у студенческой молодежи.
Тюріна, В. О. Соціальні відхилення у студентської молоді та їх профілактика / Валентина Олександрівна Тюріна, Ірина Олексіївна Данченко // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 204-207.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; девіантна поведінка; deviant behavior; девиантное поведение; соціальне відхилення; social deviation; социальное отклонение; профілактика; prevention; профилактика