Соціально-правові гарантії забезпечення діяльності органів поліції - Калашник, М. В.; Kalashnyk, M. V. (Європейські перспективи. – 2017. – № 1. – С. 64-68, 2017)
Поліція є новоствореним органом адміністративної системи України. Питання соціального забезпечення працівників поліції відтепер має вирішуватися згідно з вимогами Закону України «Про Національну поліцію». Розуміння вченими самого визначення «соціального забезпечення» досить різниться. Захист соціальних прав діючого працівника поліції або ж особи, яка завершила несення служби та потребує встановлення пенсійного забезпечення, на практиці є процедурно складним. Дане наукове дослідження спрямоване на подальшу профілактику та запобігання порушень гарантій соціального забезпечення працівників поліції.

The police authority is a new one in the administrative system of Ukraine. Social security of the police officers now is to be provided in accordance with the Law of Ukraine “On the National police”. Protecting social rights of current police officer or a person, who has already completed the service and needs an establishment of the pension, is procedurally complicated. The scientists’ understanding of the definition of “social security” is quite different. This research study is aimed to empower the prevention of the further violations and keep the social security guarantees of the police officers.

Полиция является новым органом административной системы Украины. Вопрос социального обеспечения сотрудников полиции решаться в соответствии с требованиями Закон Украины «О Национальной полиции». Понимание учеными самого определения «социального обеспечения» достаточно различается. Защита социальных прав действующего работника полиции или лица, завершившего несения службы и требующего назначения пенсионного обеспечения, на практике является процедурно сложным. Данное научное исследование направлено на дальнейшую профилактику и предотвращение нарушений гарантий социального обеспечения работников полиции.
Калашник, М. В. Соціально-правові гарантії забезпечення діяльності органів поліції / Калашник Марина Володимирівна //Європейські перспективи. – 2017. – № 1. – С. 64-68.
Калашник М. В. "Соціально-правові гарантії забезпечення діяльності органів поліції."Європейські перспективи 1 (2017): 64-68.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; соціальне забезпечення; соціально-правові гарантії; социальное обеспечение; социально-правовые гарантии; guarantees; social and legal protection; поліція; police; полиция