Сучасний погляд «на обман, що розтягнувся на віки» - Сингаївська, І. В.; Synhaivska, I. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 38-43, 2004)
Проведений історичний екскурс та сучасна характеристика фальшивомонетництва дозволила переконатись, що способи та види підробки набувають якості, масовості та широкого використання новітньої комп’ютерно-копіювальної техніки. Проведенный исторический экскурс и современная характеристика фальшивомонетничества позволила убедиться, что способы и виды подделки приобретают качество, массовость и широкое использование новейшей компьютерно-копировальной техники. The historical excursion and the modern counterfeiting characteristic made it possible to verify that the methods and types of counterfeiting acquire quality, mass character and widespread use of the latest computer copying equipment.
Сингаївська, І. В. Сучасний погляд «на обман, що розтягнувся на віки» / І. В. Сингаївська // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 38-43
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фальшивомонетництво; фальшивомонетничество; counterfeiting; фальшиві банкноти; фальшивые банкноты; counterfeit banknotes; фальшиві гроші; фальшивые деньги; counterfeit money