Кримінальний радикалізм: основні кримінологічні типи - Маслова, Н. Г.; Maslova, N. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9009-1254 (Наше право. - 2020. - № 1. - С. 108–114, 2020)
Здійснено аналіз та узагальнено кримінологічні, соціологічні, політологічні розробки проблеми радикалізму у тих чи інших його проявах. Запропоновано типологію кримінального радикалізму. The analysis and generalization of criminological, sociological, political science developments of problems of radicalism in its various manifestations is carried out. A typology of criminal radicalism is proposed. Осуществлен анализ и обобщены криминологические, социологические, политологические разработки проблемы радикализма в тех или иных его проявлениях. Предложена типология криминального радикализма.
Маслова, Н. Г. Кримінальний радикалізм: основні кримінологічні типи / Маслова Наталія Грирорівна // Наше право. - 2020. - № 1. - С. 108–114. - DOI:10.32782/NP.2020.1.16.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; кримінальний радикалізм; криминальный радикализм; criminal radicalism; типологія; типология; typology; радикалізм; радикализм; radicalism; ідеологія; идеология; ideology