Принципи і завдання діяльності щодо реалізації права громадян на безоплатну правову допомогу - Стаматіна, М. В.; Stamatina, M. V. (Форум права. – 2012. – № 4. – С. 853–858, 2012)
Проаналізовано завдання та принципи діяльності щодо реалізації права громадян на безоплатну правову допомогу, на основі чого запропоновані авторські підходи до їх розуміння.

The objectives and principles of action to implement the right to legal aid, based on which the authorized approaches to their understanding analyzes.

Проанализированы задачи и принципы деятельности по реализации права граждан на бесплатную правовую помощь, на основе чего предложены авторские подходы к их пониманию.
The Principles and Objectives on the Right of Citizens to Free Legal Aid
Принципы и задачи деятельности по реализации права граждан на бесплатную правовую помощь
Стаматіна, М. В. Принципи і завдання діяльності щодо реалізації права громадян на безоплатну правову допомогу [Електронний ресурс]/ М. В. Стаматіна // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 853–858 . – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2012-4/12cmvbpd.pdf.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; права людини; права человека; human rights; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; безоплатна правова допомога; бесплатная правовая помощь; free legal aid; адвокатура; advocacy