Інформація як нематеріальне благо та захист прав акціонерів на інформацію - Сядриста, І. І.; Siadrysta, I. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4340-3593 (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 96-й річниці від дня народження О. А. Пушкіна (м. Харків, 21 трав. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 190-193, 2021)
Зазначено, що акціонер у разі порушення його корпоративного права на інформацію шляхом ненадання, несвоєчасного надання або надання недостовірної інформації має право на захист свого порушеного права.

It is noted that the shareholder in case of violation of his corporate right to information by failure to provide, late provision or provision of inaccurate information has the right to protect his violated right.

Отмечено, что акционер в случае нарушения его корпоративного права на информацию путем непредоставления, несвоевременного предоставления или предоставления недостоверной информации имеет право на защиту своего нарушенного права.
Сядриста, І. І. Інформація як нематеріальне благо та захист прав акціонерів на інформацію / Ірина Ігорівна Сядриста // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 96-й річниці від дня народження Олександра Анатолійовича Пушкіна (м. Харків, 21 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Харків. обл. осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 190-193.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформація; информация; information; право на інформацію; право на информацию; right to information; захист прав акціонерів; защита прав акционеров; protection of shareholders' rights