Взаємовплив джерел приватного і публічного права - Дронів, Б. М.; Droniv, B. M. (Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 39-43, 2011)
Досліджено нормативно-правовий акт та договір як основні джерела приватного і публічного права, проаналізовано закономірності їх взаємного впливу.

The legal act and contract as the main sources of private and public law are researched, the mechanism of their mutual influence is analyzed.

Исследованы нормативно-правовой акт и договор как основные источники частного и публичного права, проанализированы закономерности их взаимного влияния.
Interaction of sources of private and public law
Взаимовлияние источников частного и публичного права
Keywords: джерела права; sources of law; источники права; джерела приватного і публічного права; sources of private and public law; источники частного и публичного права; договір; contract; договор