Принципи взаємодії Національної поліції України з державними та недержавними суб’єктами у сфері протидії наркотизму - Агаєв, Р. Г.; Ahaiev, R. H. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 90 - 92., 2020)
В статті розкрито нормативно-правове регулювання взаємодії поліції із державними і недержавними суб’єктами у сфері протидії наркотизму. В статье раскрыто нормативно-правовое регулирование взаимодействия полиции с государственными и негосударственными субъектами в сфере противодействия наркотизму. The article reveals the legal regulation of police interaction with state and non-state actors in the field of drug control.
Агаєв Р. Г. Принципи взаємодії Національної поліції України з державними та недержавними суб’єктами у сфері протидії наркотизму / Р. Г. Агаєв // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 90 - 92.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; принципи взаємодії; police; principles of interaction; принципы взаимодействия; протидія наркотизму; противодействие наркотизму; counteraction to narcotics