Проблеми дистанційного навчання: можливі шляхи вирішення - Свєженцев, О. О.; Sviezhentsev, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2637-8883; ResearcherID: I-7090-2016 (Харківський національний університет внутрішніх справ в системі підготовки кадрів України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф.,( м. Харків, 26 верес. 2014 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2014. – С. 310-314, 2014)
В роботі наведені різни трактування терміну «дистанційне навчання», наведено основні нормативні акти, які визначають розвиток дистанційного навчання в Україні. Наведено основні недоліки процесу дистанційного навчання, порівняно дистанційну форму навчання з денною та заочними формами.

The thesis presents the different interpretations of the term "distance learning", the main regulations that determine the development of distance learning in Ukraine are named. The main disadvantages of the distance learning process are characterized, the comparison of distance learning with full-time and correspondence learning forms is presented.

В работе приведены разные трактовки термина «дистанционное обучение», названы основные нормативные акты, которые определяют развитие дистанционного обучения в Украине. Приведены основные недостатки процесса дистанционного обучения, сделано сравнение дистанционной формы обучения с дневной и заочными формами.
Проблемы дистанционного обучения: возможные пути решения
Distance Learning Problems: possible solutions
Свєженцев, О. О. Проблеми дистанційного навчання: можливі шляхи вирішенн / Олександр Олександрович Свєженцев // Харківський національний університет внутрішніх справ в системі підготовки кадрів України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф.(м. Харків, 26 верес. 2014 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2014. – С. 310-314.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дистанційне навчання; дистанционное образование; дистанционное обучение; distance learning