Гарантування професійної діяльності поліцейських на етапах їх підготовки та подальшого проходження служби - Бригадир, І. В.; Bryhadyr, I. V.; ResearcherID: J-7085-2016; Панова, І. В.; Panova, I. V.; Панова Ірина Вікторівна (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 28-32, 2019)
Розглянуто окремі проблеми гарантування діяльності поліцейського як при вирішенні окремих ситуативних завдань, так і при проходженні служби в цілому. Запропоновано шляхи підвищення рівня професійної підготовки та внутрішньої мотивації поліцейських до проходження служби в поліції.

Some problems of guaranteeing the activity of a police officer as in solving individual situational problems, and when serving in general. Ways to increase the level of professional training and internal motivation of police officers to serve in the police.

Рассмотрены отдельные проблемы обеспечения деятельности полицейского как при решении отдельных ситуативных задач, так и при прохождении службы в целом. Предложены пути повышения уровня профессиональной подготовки и внутренней мотивации полицейских к прохождению службы в полиции.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; поліція; police; полиция; підготовка поліцейських; подготовка полицейских; police training; система освіти МВС України; education system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; система образования МВД Украины; підготовка кадрів; подготовка кадров; training; гарантії професійної діяльності поліцейських; гарантии профессиональной деятельности полицейских