Суттєві риси податкової відповідальності - Міщенко, Л. В.; Mishchenko, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4906-8287 (Право і безпека. - 2011. - № 4 (41). - С. 203-206, 2011)
Досліджено ознаки податкової відповідальності, які доводять її фінансово-правову природу та уточнюють місце в системі елементів фінансово-правового примусу, що дозволяє по-новому охарактеризувати зміст і значення фінансових санкцій за податкові правопорушення.

The features of tax responsibility which prove its financial and legal nature and specify a place in the system of financial and legal enforcement elements which allows to characterize the content and value of financial sanctions for tax offences are researched.

Исследованы признаки налоговой ответственности, которые доказывают ее финансово- правовую природу и уточняют место в системе элементов финансово-правового принуждения, которое позволяет по-новому охарактеризовать содержание и значение финансовых санкций за налоговые правонарушения.
Essential features of tax responsibility
Существенные черты налоговой ответственности
Міщенко, Л. В. Суттєві риси податкової відповідальності / Л. В. Міщенко // Право і безпека. - 2011. - № 4 (41). - С. 203-206.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; податкова відповідальність; налоговая ответственность; tax responsibility; фінансові санкції; финансовые санкции; financial sanctions; фінансово-правовой примус; финансово-правовое принуждение