Щодо нових критеріїв оцінювання ефективності діяльності ОВС (кримінологічний аспект) - Храмцов, О. М.; Khramtsov, O. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 2 (53). Спец. вип.: Незалежній Україні – 20 років. – С. 101-107, 2011)
Проаналізовано нову систему оцінювання критеріїв ефективності діяльності органів внутрішніх справ. З позиції кримінолога запропоновано рекомендації щодо її удосконалення. Наголошено на тому, що оцінювання діяльності щодо запобігання злочинам повинно стати однією з основних. A new system evaluating the efficiency of internal affairs agencies’ activity is analyzed. The author suggests recommendations of its improvement from the standpoint of a criminologist. Special attention is paid to the fact that evaluation of activity directed on crime prevention should become one of the major ones. Проанализирована новая система оценивания эффективности деятельности органов внутренних дел. С позиции криминолога предложены рекомендации по её усовершенствованию. Обращено внимание на то, что оценивание деятельности по предотвращению преступлений должно стать одной из основных.
On new criteria for assessing the effectiveness of the activities of the Bodies of Internal Affairs (criminological aspect)
О новых критериях оценки эффективности деятельности ОВД (криминологический аспект)
Храмцов, О. М. Щодо нових критеріїв оцінювання ефективності діяльності ОВС (кримінологічний аспект) / О. М. Храмцов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 2 (53). Спец. вип.: Незалежній Україні – 20 років. – С. 101-107.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; Кримінологія. Criminology. Криминология; кримінологічний аспект; криминологический аспект; criminological aspect; оцінювання діяльності; оценивание деятельности; evaluation of activity; запобігання злочинам; предотвращение преступлений; crime prevention