Якість освіти у вищих навчальних закладах МВС України – основа професіоналізму працівників органів внутрішніх справ - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 347-351, 2004)
Проаналізовано якість освіти у вищих навчальних закладах МВС України – основа професіоналізму працівників органів внутрішніх справ. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы качество образования в высших учебных заведениях МВД Украины - основа профессионализма работников органов внутренних дел. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The quality of education in higher educational establishments of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine is analyzed - the basis of professionalism of employees of law-enforcement bodies. Practical recommendations are given to address these issues.
Бандурка, О. М. Якість освіти у вищих навчальних закладах МВС України – основа професіоналізму працівників органів внутрішніх справ / О. М. Бандурка // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 347-351.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; професіоналізм; professionalism; профессионализм; якість; качество; quality; освіта; education; образование