Фінансування соціального захисту держслужбовців як умова захисту національних інтересів - Безусий, В. В.; Bezusyi, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6452-5672 (Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 163-166, 2022)
Зазначено, що покращення та розширення форм соціального захисту держслужбовців в Україні сприятиме удосконаленню інституту державної служби в цілому.

It is noted that the improvement and expansion of forms of social protection of civil servants in Ukraine will contribute to the improvement of the civil service as a whole.

Отмечено, что улучшение и расширение форм социальной защиты госслужащих в Украине будет способствовать усовершенствованию института государственной службы в целом.
Безусий, В. В. Фінансування соціального захисту держслужбовців як умова захисту національних інтересів / Вадим Вікторович Безусий // Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 163-166.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фінансова безпека підприємства; держслужбовці; соціальний захист; финансовая безопасность предприятия; госслужащие; социальная защита; financial security of the enterprise; civil servants; social protection