Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків: ХНУВС, 2017. – 192 с., 2017)
У збірці матеріалів конференції знайшли відображення наукові розробки ад’юнктів, слухачів магістратури та здобувачів Харківського національного університету внутрішніх справ та інших юридичних вузів України, присвячені розкриттю проблем, що існують в основних галузях правоохоронної та правозастосовної діяльності. Для науковців, правоохоронців-практиків, ад’юнктів, аспірантів, курсантів, студентів та слухачів вищих навчальних закладів юридичного профілю.

Scientific researches of graduate students, students of magistracy and PhD students of Kharkiv National University of Internal Affairs and other law institutes of higher educations of Ukraine devoted to disclosure of problems that exist in the core areas of law enforcement activities, police of Ukraine in the first place are observed in the collection of articles.

Отражены научные разработки адъюнктов, слушателей магистратуры и соискателей Харьковского национального университета внутренних дел и других юридических вузов Украины, посвященные раскрытию проблем, существующих в основных отраслях правоохранительной и правоприменительной деятельности.
Тези доповідей учасників науково-практичної конференції
Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – 192 с.
Keywords: Юридичні науки. Правоохоронна діяльність. Law sciences. Law enforcement. Юридические науки. Правоохранительная деятельность; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика