Деякі аспекти взаємодії органів прокуратури з громадськими інституціями щодо запобігання корупції - Завадський, С. А.; Zavadskyi, S. A. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 84-87, 2018)
Розглянуто основні організаційно-правові передумови ефективної участі громадськості у формуванні та реалізації державної антикорупційної політики у діяльності органів прокуратури. Актуальним постає питання взаємодії органів прокуратури з громадськими інституціями щодо запобігання корупції.

The main organizational and legal prerequisites for effective public participation in the formation and implementation of the state anti-corruption policy in the activities of the prosecutor's office are considered. The issue of interaction between the prosecutor's office and public institutions regarding the prevention of corruption is becoming relevant.

Рассмотрены основные организационно правовые предпосылки эффективного участия общественности в формировании и реализации государственной антикоррупционной политики в деятельности органов прокуратуры. Актуальным является вопрос взаимодействия органов прокуратуры с общественными институтами по предотвращению коррупции.
Завадський, С. А. Деякі аспекти взаємодії органів прокуратури з громадськими інституціями щодо запобігання корупції / Станіслав Андрійович Завадський // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 84-87.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; corruption; коррупция; запобігання корупції; prevention of corruption; предотвращение коррупции; органи прокуратури; prosecutor's office; органы прокуратуры; громадськість; public; общественность; взаємодія; interaction; взаимодействие