Протидія органами внутрішніх справ маніпулюванню на фондовому ринку (ст. 222-1 КК України) : наук.-метод. рек. - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs; Навчально-науковий інститут підготовки фахівців кримінальної міліції; Науково-дослідна лабораторія з проблем протидії злочинності; Святокум, І. О.; Sviatokum, I. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4374-5494; ResearcherID: I-7047-2016 (Харків : ХНУВС, 2014. − 51 с., 2014)
У науково-методичних рекомендаціях розглядаються особливості протидії злочину, передбаченому статтею 222-1 КК України «Маніпулювання на фондовому ринку».

Scientific recommendations deal with the features of combating the crime stipulated by the article 222-1 of Criminal Code of Ukraine “Market manipulation”.

В научно-методических рекомендациях рассматриваются особенности противодействия преступлению, предусмотренному статьей 222-1 УК Украины «Манипулирование на фондовом рынке».
науково-методичні рекомендації
Святокум, І. О. Протидія органами внутрішніх справ маніпулюванню на фондовому ринку (ст. 222-1 КК України) : наук.-метод. рек. / І. О. Святокум; Харківський національний університет внутрішніх справ; Навчально-науковий інститут підготовки фахівців кримінальної міліції; Науково-дослідна лабораторія з проблем протидії злочинності . – Харків : ХНУВС, 2014. − 51 с.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; науково-методичні рекомендації; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; маніпулювання на фондовому ринку; фінансові інструменти; цінні папери; інсайдери; market manipulation; financial instruments; securities; insiders; манипулирование на фондовом рынке; финансовые инструменты; ценные бумаги; инсайдеры; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания