Правові умови діяльності державного дворянського земельного банку під час революційних подій 1905-1907 рр. - Кириченко, В. Є.; Kyrychenko, V. Ye.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5497-907X (Право і безпека.- 2009. - № 5 (32). С. 41 - 47, 2009)
Розглянуто правове регулювання діяльності Державного дворянського земельного банку під час реалізації столипінської аграрної політики. Проаналізовано зміни, що сталися в системі контролю за державним кредитом, в умовах трансформації устоїв державної влади за представницькими принципами, а також урядові заходи, спрямовані на стабілізацію діяльності Дворянського банку під час революційних подій. Рассмотрено правове регулирование деятельности Государственного дворянского земельного банка во время реализации столыпинской аграрной политики. Проанализированы изменения, произошедшие в системе контроля за государственным кредитом, в условиях трансформации устоев государственной власти на основе представительских принципов, а также правительственные меры, направленные на стабилизацию деятельности Дворянского банка во время революционных событий. The article is devoted to the law regulation of the State noble land bank activity during the realization of Stolypins agrarian policy. We analyze changes, which have happened in the system of state credit control, in the conditions of the foundations transformation in the state power on the basis of representative principles and also governmental measures, which are aimed at the stabilization of the Noble bank activity during the revolutionary events.
Кириченко, В. Є. Правові умови діяльності державного дворянського земельного банку під час революційних подій 1905-1907 рр./ В. Є. Кириченко // Право і безпека. - 2009. - № 5 (32). - С. 41-47.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Історія. History. История; Держава і право. State and Law. Государство и право; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Державний дворянський земельний банк; Государственный дворянский земельный банк; State noble land bank; кредит; credit; революційні події; revolutionary events; революционные события; державна влада; государственная власть; state power