Іноземне інвестування в сільськогосподарську сферу України в умовах євроінтеграції - П'янов, С. В.; Pianov, S. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 21 черв. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 391-393, 2024)
Одним із найпривабливіших напрямків для іноземних інвесторів є інвестиції у сільське господарство України. Розглянуто та проаналізовано обмеження, пов'язані з набуттям права власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення.

One of the most attractive directions for foreign investors is investment in the agriculture of Ukraine. The restrictions related to the acquisition of the right of ownership of agricultural plots of land are considered and analyzed.

Одним из наиболее привлекательных направлений для иностранных инвесторов есть инвестиции в сельское хозяйство Украины. Рассмотрены и проанализированы ограничения, связанные с обретением права собственности на земельные участки сельскохозяйственного назначения.
Keywords: іноземне інвестування; сільське господарство; євроінтеграція; foreign investment; agriculture; European integration; иностранное инвестирование; сельское хозяйство; евроинтеграция