Психологія забезпечення публічної безпеки - Загуменна, Ю. О.; Zagumenna, Yu. O.; Юлія Загуменна (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). - Харків : ХНУВС, 2018. - С. 166–169, 2018)
Проведено аналіз понять «публічна безпека» та «психологічна безпека». Визначено психологічні чинники забезпечення публічної безпеки органами Національної поліції України.

The concepts of "public safety" and "psychological safety" were analyzed. The psychological factors of ensuring public safety by the National Police of Ukraine were identified.
Keywords: публічна безпека; забезпечення публічної безпеки; поліція; психологічна безпека; psychological safety