Особливості повноважень органів місцевого самоврядування у сфері забезпечення публічної безпеки - Панова, О. О.; Panova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3533-507 (Науково-практичне забезпечення розвитку та співробітництва об’єднаних територіальних громад: Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 24 жовт. - 24 листоп. 2016 р.). – Дніпро, 2016. – C.163-164, 2016)
Визначено особливості повноважень органів місцевого самоврядування у сфері забезпечення публічної безпеки. На прикладі створення «Муніципальної поліції» наведено позитивні та негативні риси втручання органів місцевого самоврядування у сферу публічної безпеки.

The features of plenary powers of organs of local self-government are certain in the field of providing of public safety. On an example creation over of the "Municipal police" is brought positive and negative lines of intervention from the organs of local self-government in the sphere of public safety.

Определены особенности полномочий органов местного самоуправления в сфере обеспечения публичной безопасности. На примере создание "Муниципальной полиции" приведено позитивные и негативные черты вмешательства органов местного самоуправления в сферу публичной безопасности
Панова, О. О. Особливості повноважень органів місцевого самоврядування у сфері забезпечення публічної безпеки / О. О. Панова // Науково-практичне забезпечення розвитку та співробітництва об’єднаних територіальних громад: Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 24 жовт. - 24 листоп. 2016 р.). – Дніпро, 2016. – C.163-164.
Keywords: публічний порядок; безпека; безопасность; security; публичный порядок; public order; органи місцевого самоврядування; local governments; органы местного самоуправления; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина