До визначення поняття профілактичної діяльності слідчого - Борідько, О. А.; Boridko, O. A. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 218 - 221, 2003)
Розкривається сутність попереджувальної діяльності слідчого з позиції законодавця. Раскрывается сущность предупредительной деятельности следователя с позиции законодателя. The essence of preventive activity of the investigator from the position of the legislator is revealed.
Борідько, О. А. До визначення поняття профілактичної діяльності слідчого / О. А. Борідько // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 218 - 221
Keywords: слідчий; следователь; попередження злочинів; предупреждение правонарушений; профілактика злочинності; профилактика преступности; органи дізнання; органы дознания