Дотримання професійної етики поліцейського як один із заходів дотримання прав і свобод людини Національною поліцією України - Євтушок, В. А.; Yevtushok, V. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9206-3276; Кущенко, В. О.; Kushchenko, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5859-5906 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 104-105., 2019)
Вказано на важливість таких норм етичної поведінки працівника Національної поліції як культура мови та зовнішнього вигляду поліцейського.

Указано на важность таких норм нравственного поведения работника Национальной полиции как культура языка и внешнего вида полицейского.

The importance of such norms of ethical behavior of a National Police employee as the culture of language and appearance of a police officer is indicated.
Кущенко, В. А. Дотримання професійної етики поліцейського як один із заходів дотримання прав і свобод людини Національною поліцією України / Володимир Анатолійович Євтушок, Володимир Олександрович Кущенко // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 104-105.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; поліція; police; полиция; language culture; культура мови; культура языка; зовнішній вигляд поліцейського; appearance of policeman; внешний вид полицейского