Using digital technologies to identify cases of human trafficking - Shymko, A. O.; Шимко, А. О.; Kalchenko, T. M.; Кальченко, Т. М. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 87-88, 2023)
Розкриті питання використання цифрових технологій для виявлення випадків торгівлі людьми.

The issues of using digital technologies to detect cases of human trafficking are revealed.

Раскрыты вопросы использования цифровых технологий для выявления случаев торговли людьми.
Keywords: торгівля людьми; виявлення торгівлі людьми; цифрові технології; human trafficking; identify cases of human trafficking; digital technologies; торговля людьми; обнаружение торговли людьми; цифровые технологии