Особливості юридичної відповідальності посадових осіб Державної реєстраційної служби України за порушення законодавства у сфері надання адміністративних послуг - Тихонова, Д. С.; Tihonova, D. S. (Форум права. – 2014. – № 3. – С. 376–382., 2014)
Проаналізовано підстави юридичної (дисциплінарної, цивільної, адміністративної і кримінальної) відповідальності посадових осіб Державної реєстраційної служби України, уповноважених відповідно до закону надавати адміністративні послуги, за порушення вимог законодавства у сфері надання адміністративних послуг. Сформульовано поняття та виокремлено особливості юридичної відповідальності посадових осіб Державної реєстраційної служби України, уповноважених відповідно до закону надавати адміністративні послуги, за порушення вимог законодавства у сфері надання адміністративних послуг.

It was analyzed the legal base (disciplinary, civil, administrative and criminal) liability of officials of the State Registration Service of Ukraine, authorized by law to provide administrative services in violation of the law in the provision of administrative services. The notion and highlighted features of the legal liability of officers of the State Registration Service of Ukraine, authorized by law to provide administrative services in violation of the law in the provision of administrative services.

Проанализированы основания юридической (дисциплинарной, гражданской, административной и уголовной) ответственности должностных лиц Государственной регистрационной службы Украины, уполномоченных в соответствии с законом предоставлять административные услуги, за нарушение требований законодательства в сфере предоставления административных услуг. Сформулировано понятие и выделены особенности юридической ответственности должностных лиц Государственной регистрационной службы Украины, уполномоченных в соответствии с законом предоставлять административные услуги, за нарушение требований законодательства в сфере предоставления административных услуг.
Тихонова, Д. С. Особливості юридичної відповідальності посадових осіб Державної реєстраційної служби України за порушення законодавства у сфері надання адміністративних послуг [Електронний ресурс] / Д. С. Тихонова // Форум права. – 2014. – № 3. – С. 376–382 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2014_3_63.pdf.
Тихонова Д. С. "Особливості юридичної відповідальності посадових осіб державної реєстраційної служби України за порушення законодавства у сфері надання адміністративних послуг." Форум права 3 (2014): 376–382.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; юридична відповідальність; порушення порядку надання адміністративних послуг; посадові особи; Державна реєстраційна служба України; юридическая ответственность; нарушение порядка предоставления административных услуг; административные услуги; должностное лицо; Государственная регистрационная служба Украины; адміністративні послуги; State registration service of Ukraine; officer; administrative services; legal liability; official