Вищі судові інстанції Російської імперії в першій половині ХІХ ст. (в дореформений період) - Ільїн, О. В.; Ilyin, O. V. (Форум права. – 2016. – № 1. – С. 93–96, 2016)
Досліджуються зміни в судоустрої Російської імперії на прикладі Сенату та міністерства юстиції з початку ХІХ ст. і до Судової реформи, висвітлена компетенція цих органів, недоліки в їх діяльності.

We study the changes in the judicial system of the Russian Empire on the example of the Senate and the Ministry of Justice since the beginning of the XIX century and to judicial reform, lit the competence of those bodies, shortcomings in their activities.

Исследуются изменения в судоустройстве Российской империи на примере Сената и министерства юстиции с начала ХІХ ст. и до Судебной реформы, освещена компетенция этих органов, недостатки в их деятельности.
Higher Judicial Instances of the Russian Empire are in the First half of ХІХ Century (Period to Reforms)
Высшие судебные инстанции Российской империи в первой половине ХІХ в. (в дореформенный период)
Ільїн, О. В. Вищі судові інстанції Російської імперії в першій половині ХІХ ст. (в дореформений період) [Електронний ресурс] / О. В. Ільїн // Форум права. – 2016. – № 1. – С. 93–96. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2016_1_17.pdf.
Ільїн О. В. "Вищі судові інстанції Російської імперії в першій половині ХІХ ст. (в дореформений період)." Форум права 1 (2016): 93–96.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; судоустрій; Сенат; міністерство юстиції; Російська імперія; цивільне судочинство; судоустройство; министерство юстиций; Российская империя; Russian Empire; judicial system; судова система; судебная система; Senate; Ministry of Justice