Конституційний Суд України – єдиний орган судового конституційного контролю в Україні - Рисін, О. О.; Rysin, O. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 240-247, 2003)
Проаналізовано діюче конституційне законодавство України та деяких інших країн світу, законопроекти та основні розробки в галузі конституційного права, обґрунтовано визначення Конституційного Суду України як єдиного органу судового конституційного контролю, через який реалізується судова влада. The current constitutional legislation of Ukraine and some other countries of the world is analyzed, bills and basic developments in the field of constitutional law, the determination of the Constitutional Court of Ukraine as the sole body of judicial constitutional control through which the judiciary is exercised is substantiated. Проанализированы действующее конституционное законодательство Украины и других стран мира, законопроекты и основные разработки в области конституционного права, обоснованно определения Конституционного Суда Украины как единого органа судебного конституционного контроля, через который реализуется судебная власть.
The Constitutional Court of Ukraine is the only judicial review body in Ukraine
Конституционный Суд Украины - единственный орган судебного конституционного контроля в Украине
Рисін, О. О. Конституційний Суд України – єдиний орган судового конституційного контролю в Україні / О. О. Рисін // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 240-247.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Конституційний Суд України; Конституционный Суд Украины; Constitutional Court of Ukraine; судовий конституційний контроль; судебный конституционный контроль; judicial constitutional control; поняття; понятие; concept