Система суб’єктів забезпечення безпеки життєдіяльності персоналу органів внутрішніх справ - Михайлова, Ю. О.; Mikhailova, Y. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6736-7980 (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 132-137, 2010)
Розкрито поняття системи суб’єктів забезпечення безпеки життєдіяльності персоналу органів внутрішніх справ. Виділено ознаки системи суб’єктів забезпечення безпеки життєдіяльності персоналу органів внутрішніх справ України та надано їх перелік. The conception of the system of assuring subjects of security of vital activity of the personnel of agencies of internal affairs is uncovered. The characteristics of the system of assuring subjects of security of vital activity of the personnel of agencies of internal affairs is marked out and their enumeration is given. Раскрыто понятие системы субъектов обеспечения безопасности жизнедеятельности персонала органов внутренних дел. Выделены признаки системы субъектов обеспечения безопасности жизнедеятельности персонала органов внутренних дел Украины и приведен их перечень.
The system of assuring subjects of security of vital activity of the personnel of internal affairs agencies
Система субъектов обеспечения безопасности жизнедеятельности персонала органов внутренних дел
Михайлова, Ю. О. Система суб’єктів забезпечення безпеки життєдіяльності персоналу органів внутрішніх справ // Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 132-137.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; система суб’єктів забезпечення безпеки життєдіяльності; система субъектов обеспечения безопасности жизнедеятельности; system of assuring subjects of security of vital activity; поняття; понятие; concept; захист працівників правоохоронних органів; защита работников правоохранительных органов