Особливості встановлення способу шахрайства на стадії досудового розслідування - Заяць, К. Д.; Zaiats, K. D.; Заяць, Д. Д.; Zayats, D. D.; Дмитро Заяць (Актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 жовт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 155-158, 2021)
Зазначено, що доказування способу вчинення шахрайств залежить від тих прийомів і операцій щодо заволодіння чужим майном шляхом обману або зловживання довірою, які використовує правопорушник під час скоєння даного злочину.

It is noted that proving the method of committing fraud depends on the methods and operations of taking someone else's property by deception or abuse of trust, which is used by the offender during the commission of this crime.

Отмечено, что доказательство способа совершения мошенничества зависит от приемов и операций по завладению чужим имуществом путем обмана или злоупотребления доверием, которые использует правонарушитель при совершении данного преступления.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; шахрайство; мошенничество; fraud; досудове розслідування; досудебное расследование; pre-trial investigation