Проблеми використання сучасних телекомунікаційних та інших технологій при виконанні доручень слідчих - Загуменний, О. О.; Zahumennyi, O. O.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0002-5580-6285 (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 152-155., 2020)
Стаття присвячена використанню інформаційних технологій під час виконання доручень слідчих. The article is devoted to the use of information technology in the execution of investigators' orders. Статья посвящена использованию информационных технологий при выполнении поручений следователей.
Загуменний, О. О. Проблеми використання сучасних телекомунікаційних та інших технологій при виконанні доручень слідчих / Олександр Олександрович Загуменний // Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 152-155.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційні технології; information technology; информационные технологии; відомчі автоматизовані спеціальні інформаційні системи; departmental automated special information systems; ведомственные автоматизированные специальные информационные системы; програмне забезпечення; software; программное обеспечение; аналітична комп’ютерна розвідка; analytical computer intelligence; аналитическая компьютерная разведка