Розвиток та сучасний стан правового регулювання запобігання корупції в органах Національної поліції України - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7072-961X (Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Юридичні науки. – 2017. – Вип. 3, т. 2. – С. 74-78, 2017)
В статті проаналізовано правові позиції вчених щодо розуміння правове регулювання. Виокремлено та досліджено групи нормативно-правових актів, які спрямовані на запобігання корупції в органах Національної поліції. Наголошено на важливості відомчих нормативних актів щодо запобігання корупції в діяльності органів поліції та виокремлено пріоритетні напрями щодо реалізації антикорупційної політики в органах поліції.

The article analyzes the legal positions of scientists regarding the understanding of legal regulation. The groups of normative legal acts aimed at preventing corruption in the bodies of the National Police are isolated and investigated. The importance of departmental regulations on the prevention of corruption in the activities of the police bodies was emphasized and the priority directions for the implementation of anti-corruption policy in the police bodies were identified.

В статье проанализированы правовые позиции учёных относительно понимания правовое регулирование. Выделены и исследованы группы нормативно-правовых актов, направленных на предотвращение коррупции в органах Национальной полиции. Подчеркнута важность ведомственных нормативных актов по предотвращению коррупции в деятельности органов полиции и выделены приоритетные направления по реализации антикоррупционной политики в органах полиции.
Шатрава, С. О. Розвиток та сучасний стан правового регулювання запобігання корупції в органах Національної поліції України // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Юридичні науки. – 2017. – Вип. 3, т. 2. – С. 74-78.
Keywords: антикорупційна політика; корупційний ризик; органи публічної адміністрації; органи Національної поліції; anti corruption policy; corruption risk; public administration bodies; bodies of the National Police; антикоррупционная политика; коррупционный риск; органы публичной администрации; органы Национальной полиции; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; корупція; коррупция; corruption; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность