Інформаційні технології в умовах воєнного стану в контексті оновлення парадигми публічного адміністрування у сфері забезпечення науково-технологічного розвитку в Україні - Куркова, К. М.; Kurkova, K. M.; Ксенія Куркова (Захист та дотримання прав громадян органами Національної поліції України в умовах воєнного стану : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 7 груд. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 209-210, 2023)
Доведено, що стрімкий розвиток нових технологій детермінує та надає можливість здійснення інноваційної модернізації підходів до структурної організації, функцій, механізмів і методів реалізації завдань публічної адміністрації.

It has been proven that the rapid development of new technologies determines and provides an opportunity to carry out innovative modernization of approaches to structural organization, functions, mechanisms and methods of implementing the tasks of public administration.

Доказано, что стремительное развитие новых технологий детерминирует и дает возможность осуществления инновационной модернизации подходов к структурной организации, функциям, механизмам и методам реализации задач публичной администрации.
Keywords: науково-технологічний розвиток; scientific and technological development; научно-технологическое развитие; публічне адміністрування; public administration; публичное администрирование; воєнний стан; martial law; военное положение