Професійні деструкції, емоційне вигоряння: що не так із ресурсами правоохоронців? - Ларіонов, С. О.; Larionov, S. O.; Сашуріна, О. Ю.; Sashurina, O. Yu.; Olena Sashurina (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 берез. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 117-119, 2022)
У тезах доповіді розглянуто негативні емоційні стани які можуть траплятися у профенсійній діяльності правоохоронців.

The abstracts of the report consider negative emotional states that can occur in the professional activities of law enforcement officers.

В тезисах доклада рассмотрены негативные эмоциональные состояния, которые могут встречаться в профессиональной деятельности правоохранителей.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; професійні деструкції; профессиональные деструкции; professional destruction; емоційне вигорання; emotional burnout; эмоциональное выгорание; полицейский; police officers; поліцейський; правоохоронець; правоохранители; law enforcement agencies