Соціально-правове забезпечення як передумова кримінально-правового захисту дітей - Бандурка, І. О.; Bandurka, I. O. (Наше право. - 2015. - № 5. - С. 94-97, 2015)
У статті розглянуто питання соціально –правового забезпечення захисту дітей в Україні. Проаналізовано сучасний стан соціального захисту дітей насьогодні. Обґрунтовано важливість сімейного та державного виховання дитини як передумову кримінально-правового захисту.

The article deals with the issue of social and legal protection of children in Ukraine. The current state of social protection of children today is analyzed. The importance of family and state upbringing of a child as a prerequisite for criminal legal protection is substantiated.

В статье рассмотрены вопросы социально-правового обеспечения защиты детей в Украине. Проанализировано современное состояние социальной защиты детей. Обоснована важность семейного и государственного воспитания ребенка как предпосылка уголовно-правовой защиты.
Keywords: соціально-правове забезпечення; social and legal security; социально-правовое обеспечение; кримінально-правовий захист; criminal defense; уголовно-правовая защита; діти; children; дети