Місце і роль керівника в службовій ієрархії органів та підрозділів Державної податкової служби України - Головач, А. В.; Holovach, A. V. (Право і безпека. - 2011. - № 1 (38). - С. 101-105, 2011)
Досліджено місце і роль керівника в органах Державної податкової служби України. Розглянуто принципи, яких повинен дотримуватися у своїй діяльності кожен керівник, вплив його діяльності на підлеглих та інші питання, пов’язані з управлінською діяльністю сучасного керівника. Запропоновано авторське визначення керівника органу державної податкової служби.

The place and the role of the head in the organs of the State Tax Service of Ukraine are studied. The principles that should guide every manager, the impact of his operations to subordinates and other issues related to the management activities of the modern manager are reviewed. The author’s definition of head of the State Tax Service is proposed.

Исследованы место и роль руководителя в органах Государственной налоговой службы Украины. Рассмотрены принципы, которыми должен руководствоваться каждый руководитель, влияние его деятельности на подчинённых и другие вопросы, связанные с управленческой деятельностью современного руководителя. Предложено авторское определение руководителя органа государственной налоговой службы.
The place and role of the head in the service hierarchy of organs and bodies of the State Tax Service of Ukraine
Место и роль руководителя в служебной иерархии органов и подразделений Государственной налоговой службы Украины
Keywords: Державна податкова служба України; State Tax Service of Ukraine; Государственная налоговая служба Украины; керівник; head; руководитель; управлінська діяльність; management activity; управленческая деятельность