Правове регулювання стягнення податків та неподаткових платежів в античних державах Північного Причорномор'я - Гавриленко, О. А.; Gavrylenko, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5554-4919 (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 252 - 261, 2003)
Досліджується проблема оподаткування населення античних держав Північного Причорномор’я в історико-правовому аспекті . Исследуется проблема налогообложения населения античных государств Северного Причерноморья в историко-правовом аспекте. The problem of taxation of the population of the ancient states of the Northern Black Sea region in the historical and legal aspect is studied.
Гавриленко, О. А. Правове регулювання стягнення податків та неподаткових платежів в античних державах Північного Причорномор'я / О. А. Гавриленко // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 252 - 261
Keywords: Північне Причорномор’я; Северное Причерноморье; античні держави; античные государства; фінансово-правові відносини; финансово-правовые отношения; податки; налоги; античне міжнародне право; античное международное право; стягнення мита; взимания пошлин; сплата податків; уплата налогов; поземельний податок; поземельный налог; торгівельні мита; торговые пошлины