Працівник МВС: шлях машинного забезпечення його освітньої підготовки в сучасних умовах - Александров, В. Т.; Aleksandrov, V. T. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 444-449, 2005)
Розглянута проблема створення інформаційно-розвинутої та технічно досконалої системи навчання працівників МВС в умовах сучасного етапу НТР. Рассмотрена проблема создания информационно-развитой и технически совершенной системы обучения сотрудников МВД в условиях современного этапа НТР. The problem of creating an information-developed and technically advanced training system for employees of the Ministry of Internal Affairs in the current stage of scientific and technological research is considered.
Александров, В. Т. Працівник МВС: шлях машинного забезпечення його освітньої підготовки в сучасних умовах / В. Т. Александров // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 444-449
Keywords: Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; підготовка працівників ОВС; подготовка сотрудников ОВД; професійна підготовка; профессиональная подготовка; системи навчання; системы обучения; training systems; система підготовки працівників МВС; система подготовки сотрудников МВД