Удосконалення професійної підготовки працівників ОВС - Власенко, І. В.; Vlasenko, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3882-530X (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 356 - 360, 2006)
Розглядаються актуальні питання щодо підвищення професійної підготовки працівників міліції. Досліджується проблема поліпшення професійної підготовки працівників міліції у сфері надання першої медичної допомоги. Рекомендується впроваджувати практичний курс надання першої медичної підготовки під час первинної підготовки працівників міліції та навчання у вищих навчальних закладах системи МВС. Рассматриваются актуальные вопросы повышения профессиональной подготовки работников милиции. Исследуется проблема улучшения профессиональной подготовки работников милиции в сфере оказания первой медицинской помощи. Рекомендуется внедрять практический курс оказания первой медицинской подготовки во время первичной подготовки работников милиции и обучения в высших учебных заведениях системы МВД. Topical issues related to improving the professional training of police officers are discussed. The problem of improving the professional training of police officers in the field of first aid is investigated. It is recommended to introduce a practical training course for the provision of first medical training during the initial training of police officers and training in higher education institutions of the Ministry of Internal Affairs.
Власенко, І. В. Удосконалення професійної підготовки працівників ОВС / І. В. Власенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 356 - 360
Keywords: професійна підготовка; профессиональная подготовка; підготовка кадрів; подготовка кадров; підготовка фахівців; подготовка специалистов; вищий навчальний заклад; высшее учебное заведение; навчання курсантів; обучение курсантов; медична підготовка; медицинская подготовка; перша медична допомога; первая медицинская помощь