Особливості реалізації трудових прав працівників, які працюють у роботодавців – фізичних осіб : автореф. дис. - Василько, І. В.; Vasylko, I. V.; Василько, И. В. (Харків, 2016)
Дисертація присвячена дослідженню правового регулювання реалізації трудових прав працівників, які працюють у роботодавців – фізичних осіб. З’ясовано зміст та сутність реалізації трудових прав працівників, які працюють у роботодавців – фізичних осіб. Визначено поняття реалізації трудових прав працівників, які працюють у роботодавців – фізичних осіб. Охарактеризовано стан правового регулювання реалізації трудових прав працівників, які працюють у роботодавців – фізичних осіб. Проаналізовано міжнародно-правове регулювання реалізації трудових прав працівників, які працюють у роботодавців – фізичних осіб. Встановлено та охарактеризовано порядок та особливості реалізації трудових прав працівників, які працюють у роботодавців – фізичних осіб.

This thesis is devoted to the research of legal regulation of the implementation of labor rights of employees working for employers – individuals. The content and nature of the implementation of labor rights of employees working for employers – individuals have been determined. The concept of the implementation of labor rights of employees working for employers – individuals has been defined. The state of legal regulation of implementing the labor rights of employees working for employers – individuals has been characterized. International legal regulation of the implementation of labor rights of employees working for employers – individuals has been analyzed. The procedure and peculiarities of the implementation of labor rights of employees working for employers – individuals have been established and characterized.

Диссертация посвящена исследованию правового регулирования реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Определены содержание и сущность реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Определено понятие реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Охарактеризовано состояние правового регулирования реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Проанализировано международно-правовое регулирование реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Установлены и охарактеризованы порядок и особенности реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Изучены и раскрыты принципы реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Охарактеризованы гарантии реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Определены формы и методы реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Определены проблемы реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Охарактеризованы надзор и контроль как особая форма защиты трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц. Раскрыты особенности судебной защиты трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц.
Особенности реализации трудовых прав работников, работающих у работодателей – физических лиц
Features of the Implementation of Labor Rights of Employees Working for Employers – Individuals
Василько, І. В. Особливості реалізації трудових прав працівників, які працюють у роботодавців - фізичних осіб : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.05 / Ірина Вячеславівна Василько ; МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2016. - 20 с.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Автореферати дисертацій. Abstracts of Theses. Авторефераты диссертаций; Україна. Ukraine. Украина; 12.00.05; працівник; роботодавець – фізична особа; роботодавець; трудові права; labor rights; трудовые права; реалізація права; право на працю; трудовий договір; умови трудового договору; судовий захист; нормативно-правовий акт; контроль; нагляд; employee; employer-individual; implementation; right to work; employment contract; terms of the employment contract; judicial protection; legal act; supervision; control; работник; работодатель – физическое лицо; работодатель; реализация права на труд; трудовой договор; условия трудового договора; судебная защита; нормативно-правовой акт; надзор