Характеристика загальних принципів громадського контролю у сфері охорони здоров’я - Крут, К. О.; Krut, K. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3027-4198 (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2017. – Вип. 3. – С. 10-14, 2017)
У статті на основі аналізу наукових поглядів і норм чинного законодавства України визначено й охарактеризовано загальні принципи громадського контролю у сфері охорони здоров’я. Наголошено, що в юридичній літературі не існує єдиного підходу щодо визначення конкретних принципів громадського контролю. Надано авторське визначення поняття «загальні принципи громадського контролю у сфері охорони здоров’я».

In the article, based on the analysis of scientific points of view and norms of the current legislation of Ukraine, the general principles of public health control are defined and described. It was emphasized that in the legal literature there is no single approach to the definition of specific principles of public control. Author’s definition of the concept “general principles of public control in the field ofhealth care” is provided.

В статье на основе анализа научных точек зрения и норм действующего законодательства Украины определены и охарактеризованы общие принципы общественного контроля в сфере здравоохранения. Отмечено, что в юридической литературе не существует единого подхода к определению конкретных принципов общественного контроля. Предоставлено авторское толкование понятия «общие принципы общественного контроля в сфере здравоохранения».
Крут К. О. Характеристика загальних принципів громадського контролю у сфері охорони здоров’я / Крут К. О. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2017. – Вип. 3. – С. 10-14.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; охорона здоров’я; громадський контроль; принципи; охрана здоровья; общественный контроль; принципы; health protection; public control; principles