Науковий висновок Харківського національного університету внутрішніх справ до проєкту Закону України «Про внесення змін до Закону України „Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України” щодо порядку виїзду громадян за кордон в особливий період на умовах гарантованої фінансової підтримки Збройних Сил України» (реєстр. № 8029 від 13.09.2022) - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Синєгубов, О. В.; Syniehubov, O. V.; Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Костянтин Бугайчук; Valerii Sokurenko (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Надано науковий висновок Харківського національного університету внутрішніх справ до проєкту Закону України «Про внесення змін до закону україни „Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України” щодо порядку виїзду громадян за кордон в особливий період на умовах гарантованої фінансової підтримки Збройних Сил України».

A scientific opinion of the Kharkiv National University of Internal Affairs has been submitted to the draft Law of Ukraine "On Amendments to the Law of Ukraine "On the Procedure for Exiting Ukraine and Entry to Ukraine by Citizens of Ukraine" regarding the procedure for citizens to leave abroad in a special period under the conditions of guaranteed financial support of the Armed Forces of Ukraine".

Предоставлено научное заключение Харьковского национального университета внутренних дел в проект Закона Украины «О внесении изменений в закон Украины о порядке выезда из Украины и въезда в Украину граждан Украины» о порядке выезда граждан за границу в особый период на условиях гарантированной финансовой поддержки Вооруженных Сил Украины».
Keywords: Україна; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; законодавство; legislation; законодательство; виїзд за кордон; going abroad; выезд за границу; громадяни України; citizen of Ukraine; граждане Украины; воєнний стан; martial law; военное положение; фінансова підтримка ЗСУ; financial support of the Armed Forces; финансовая поддержка ВСУ