Швидкісно-силова підготовка дітей, які займаються шорт-треком, на етапі початкової підготовки - Іванченко, О. М.; Ivanchenko, O. M.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6783-9834 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2020. – С. 149-153, 2020)
Комплекс стрибкових вправ для дітей початкової підготовки які займаються шорт-треком віком 10-11 років , для розвитку швидкісносилових здібностей, які відіграють основну роль в фундаменті підготовки професійних спортсменів.

A set of jumping exercises for children of primary training engaged in short track at the age of 10-11 years, for the development of speed and strength abilities, which play a major role in the foundation of training professional athletes.

Комплекс прыжковых упражнений для детей начальной подготовки, которые занимаются шорт-треком в возрасте 10-11 лет, для развития скоростно-силових способностей, которые играют основную роль в фундаменте подготовки профессиональных спортсменов.
Іванченко, О. М. Швидкісно-силова підготовка дітей, які займаються шорт-треком, на етапі початкової підготовки / Іванченко, О. М. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 29 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 149-153.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; швидкісно-силова підготовка; скоростно-силовая подготовка; speed and strength training; діти; дети; children; шорт-трек; short track; прыжковые упражнения; jumping exercises