Деякі аспекти моделювання під час розслідування злочинів - Заяць, Д. Д.; Zaiats, D. D.; Дмитро Заяць (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 70-72, 2019)
В статті розглянуто особливий вигляд матеріального моделювання події злочину - реконструкція місця події з використанням можливостей програмного забезпечення персональних комп’ютерів.

The article deals with a special type of material modeling of a crime event - the reconstruction of the scene using the capabilities of personal computer software.

В статье рассмотрен особый вид материального моделирования события преступления – реконструкция места происшествия с использованием возможностей программного обеспечения персональных компьютеров.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; моделювання; simulation; modeling; моделирование; реконструкція місця події; reconstruction of scene; реконструкция места происшествия; зарубіжні країни; foreign countries; зарубежные страны