Розробка узагальненої комплексної системи захисту інформації з повним перекриттям загроз - Влащенко, В. В.; Vlashchenko, V. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 127-128, 2023)
Розглянуто розробку на прикладі підприємства відділу інтернет-провайдера узагальненої комплексної системи захисту інформації з повним перекриттям характеристик, що передбачає створення комплексу заходів і технологій, які забезпечують повне перекриття всіх можливих загроз безпеці інформації.

The development of a generalized complex system of information protection with full overlap of characteristics, which involves the creation of a set of measures and technologies that ensure full coverage of all possible threats to information security, is considered on the example of an Internet provider department.

Рассмотрена разработка на примере предприятия отдела интернет-провайдера обобщенной комплексной системы защиты информации с полным перекрытием характеристик, предусматривающей создание комплекса мер и технологий, обеспечивающих полное перекрытие всех возможных угроз безопасности информации.
Keywords: захист інформації; information protection; защита информации; комплексна система захисту інформації; comprehensive information protection system; комплексная система защиты информации; блокування загроз; blocking threats; блокирование угроз