Нормотворча діяльність органів місцевої влади - Кроленко, Д. Ю. (Європейські перспективи. - 2015. - № 2. - С. 49-51, 2015)
Стаття визначає повноваження та обов’язки органів місцевої влади, їх компетенцію та послідовність дій при розробці та затвердженні нормативно-правових актів.

Article defines authority and duties of local authorities, those competence and sequence of actions in development and approval of legal acts.

Статья определяет полномочия и обязанности органов местной власти, их компетенцию и последовательность действий при разработке и утверждении нормативно-правовых актов.
Кроленко, Д. Ю. Нормотворча діяльність органів місцевої влади / Д. Ю. Кроленко // Європейські перспективи. - 2015. - № 2. - С. 49-51.
Кроленко Д. Ю. "Нормотворча діяльність органів місцевої влади."Європейські перспективи 2 (2015): 49-51.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; нормативно-правовий акт; нормативно-правовой акт; legal act; органи виконавчої влади; органы исполнительной власти; executive power bodies