Саморегуляція як ресурс життєстійкості курсантів з різним досвідом військової діяльності - Мікаілова, Н. А.; Mikailova, N. A. (Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 193-195, 2017)
Проаналізовано взаємозв’язки компонентів життєстійкості та саморегуляції курсантів з різним досвідом військової діяльності. Досліджено специфіку життєстійкості та саморегуляції.

Interrelationships of the components of vitality and self-regulation of cadets were analyzed with various military experience. The specifics of viability and self-regulation.

Проанализированы взаимосвязи компонентов жизнестойкости и саморегуляции курсантов с разным опытом военной деятельности. Исследована специфика жизнестойкости и саморегуляции.
Мікаілова, Н. А. Саморегуляція як ресурс життєстійкості курсантів з різним досвідом військової діяльності / Наріне Аргентівна Мікаілова // Особистість, суспільство, закон: психологічні проблеми та шляхи їх розв’язання: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 30 берез. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. Справ; Ін-т психології ім. Г. С. Костюка Нац. акад. пед. наук України; Консультативна місія Європейського Союзу в Україні. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 193-195.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; курсанти; cadets; курсанты; життєстійкість; vitality; жизнестойкость; саморегуляція; self-regulation; саморегуляция