Поняття адміністративної юрисдикції: проблеми дефініції - Іщук, О. С.; Ishchuk, O. S. (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 419–424, 2011)
Проаналізовано ряд наукових підходів до визначення змісту поняття «адміністративна юрисдикція», досліджено його правову природу, висловлено власні погляди щодо його формулювання.

A number of scientific approaches to define the concept of administrative jurisdiction notion are analyzed. Its legal nature is researched author’s own views according to its formation are expressed.

Проанализированы научные подходы к содержанию понятия «административная юрисдикция», исследовано его правовую природу, изложены собственные взгляды относительно его формулирования.
The Concept of Administrative Jurisdiction: Problems of Definition
Понятие административной юрисдикции: проблемы дефиниции
Іщук, О. С. Поняття адміністративної юрисдикції: проблеми дефініції [Електронний ресурс] / О. С. Іщук // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 419–424. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-1/11iocjpd.pdf.
Іщук О. С. "Поняття адміністративної юрисдикції: проблеми дефініції." Форум права 1 (2011): 419-424.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративна юрисдикція; адміністративний процес; адміністративна юстиція; административная юрисдикция; административный процесс; административная юстиция; administrative jurisdiction; administrative process; administrative justice